Home » Nezařazené » Nakupování online má být jednoduché!

Nakupování online má být jednoduché!

Google přišel se sérií videí, které převádí nakupování v e-shopech do reálného života a všechna je spojuje podtitulek „Nakupování online má být jednoduché“. Přestože tato videa přináší velice komické situace, majitelé a provozovatelé e-shopů by se nad nimi měli pořádně zamyslet:

Jak často nakupujete ve svém e-shopu? Kolikrát jste jej prošli z vašimi známými a zeptali se jich, jestli se jim tam nakupuje dobře? Usnadněte jim nakupování tak, aby co nejdříve našli, co hledají.

Upsell je krásná věc, která je jistě pro e-shopy důležitá. Ale nezapomeňte, že se nic nesmí přehánět a už vůbec nic nesmí bránit uživateli v tom, aby dokončil svůj nákup.

Tohle je moje oblíbené video. Ukazuje, jak můžete různými drobnostmi odradit uživatele, který u vás již chce nakoupit. Mějte stále na paměti – nechte uživatele co nejsnadněji dokončit nákup!

The following two tabs change content below.

Lukáš Krejča

Head of MENAPI at ROI Hunter
Po pár letech práce PPC specialisty v agentuře a na volné noze jsem se přestěhoval do Dubaje, kde nyní vedu pobočku ROI Hunter & Business Factory. Miluji svou práci, rád o ní mluvím a učím ji ostatní. Kontaktovat mě můžete přes e-mail lukas (a) lukask.cz nebo LinkedIn.